[ bersamaku ]

January 28, 2011

CUTI KER?

  Hm.....cuti datang lagi, semua universiti cuti, seminggu cuti Gong Xi Fa Cai. Semua student balik rumah, lepak-lepak, tengok tv, makan free, jalan-jalan makan angin. And for sure yang paling happy chinese student, mana taknya, last day lagi dah lesap balik rumah, haha!
Best ker cuti????

 Memang best, best sangat-sangat!! Tapi yang jadi tak bestnya..........................................bila tak dapat balik time cuti !!!!!!! 

 ARGHH !!!!!!!
 Untuk mengungkap kenapa encik penulis blog ini tak dapat balik, tak lain tak bukan, semata-mata, satu-satunya, the only reason is..........PTPTN!
Awat la yang abang PTPTN ni suka sangat masuk duit lambat-lambat hah, geram betoi sampai aku tak dapat balik rumah cuti seminggu! Nak buat apa sensorang kat sini, boleh jadi gila gamaknya kalau setiap kali cuti tak dapat pulang ke kampung halaman.  
Fenninn vettoy! 

[p/s:
Sangat jeles di dalam hati bila tengok semua member-member balik, tersengih-sengih jek, wuuuuuuuuu~~ ]



" hai sane, nak join balik kampung???? =O"

~the smell of the paddies - so irresistable!!!~

~bestnyer bila dapat balik kampung~



0 24 shoutz!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...