[ bersamaku ]

May 9, 2011

RAP UNTUK IBU

Hari Ibu datang lagi. Anda dah wish hari ibu kat mak, mama, ibu, ummi, mommy  anda?? Kalau dah, baguslah, kalau belum, cepat-cepat wish. Bak kata pepatah, "KASIH IBU MEMBAWA KE SYURGA". So, anda semua takkanlah tak mahu rebut tiket ke syurga??

So, cemana cara anda wish kat ibu anda? SMS? Call? Bagi kad? Keluar makan-makan? Pergi jalan-jalan makan angin?

Itu semua cara yang biasa.

So here's the video, dimana dua beradik comel ini buat seprais Hari Ibu kat ibu deorang. Sydney, 4 tahun, dan adiknya Lily, 2 tahun, menyanyikan lagu rap yang mengisahkan tentang pengorbanan ibu mereka. Dua beradik cumel ni dibantu bapa mereka, Mark untuk menghafal lirik lagu, dan hasilnya, BOOM!! Video rap yang sangat kiut!!
Sangat kiyut lor si adiknya rap!

Layan...
(Happy Mother's Day lady!)







Budak-budak ni dah ada pun channel sendiri kat youtube, and subscribed by more than thousands! WOOT????

So anyone dare to beat 'em???



[ INGAT MATLUTHFI JER BULEH DEDICATE LAGU IBU?????!!! HURH! :)  ]

0 24 shoutz!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...