[ bersamaku ]

November 30, 2011

PERFECT TWO



You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain and I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date

You can be the hero and I can be your side kick
You can be the tear that I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or you can be the sun when it shines in the mornin'

11 HINTS FOR LIFE

1. It hurts to love someone and not be loved in return. But what is more painful is to love someone and never find the courage to let that person know how you feel.



2. A sad thing in life is when you meet someone who means a lot to you, only to find out in the end that it was never meant to be and you just have to let go.


November 27, 2011

AKU PELIK BILA..




  • Peliknya bila pengeluar kenderaan berlumba-lumba menghasilkan kenderaan yang lebih laju (moto especially), tapi bila naik highway, "Pandu perlahan. Pandu cermat jiwa selamat". Jadi apa fungsi meter ada 3 4 ketul?
  • Peliknya bila seluruh dunia ikut je AS, tak boleh ke dunia bersatu menentang AS? Kalau semua bersatu, rasanya AS mesti takkan menang kan?

November 26, 2011

KOLEKSI GAMBAR DRIFT HIGH-RES + LINK DOWNLOAD








GAMBAR TERBARU DIANA AMIR BERTUDUNG.

Kan lawa Diana Amir bertudung, ain't it pals?




PUNCA SAKIT KEPALA

Antara 7 punca sakit kepala melampau atau migraine adalah seperti berikut:


1. Fikiran yang bercelaru atau tak menentu.
2. Duduk bertentangan dengan cahaya terang.
3. Memakai cermin mata yang tak sesuai dari segi “power” sama ada di sebelah mata kanan atau kiri atau   kedua-dua belah.

November 25, 2011

SECEBIS INGATAN BUAT ADAM


Adam... 
Maafkan aku jika coretan ini memanaskan hatimu.

Wahai Adamku...
Aku asalnya dari tulang rusukmu yang bengkok.

Jadi, tidak hairanlah jika perjalanan hidupku sentiasa inginkan bimbingan darimu tatkala aku sentiasa mahu terpesong dari landasan... kerana aku buruan syaitan.

Adam... Maha suci Allah yang mentakdirkan kaumku lebih ramai bilangannnya dari kaummu di akhir zaman, itulah sebenarnya ketelitian Allah dalam urusan-Nya.

November 17, 2011

TUTORIAL MASUKKAN PASSWORD KE MS WORD TANPA SEBARANG SOFTWARE

Korang musti ada banyak benda yang private kan? Musti diari korang dalam Word kan? Maybe ada diari dalam Notepad, tapi Notepad tak bole masukkan password, so very insecure.

So sekarang aku nak ajar macam mana nak masukkan password ke file MS Word korang, tanpa menggunakan sebarang software, berbayar mahupun percuma.

Meh sini...   (Video after readmore)

1) Open Microsoft Office Word dalam PC korang yang serba canggih itu


November 16, 2011

PELAJAR KOREA FASIH BERBAHASA ARAB

Seronok tengok pelajar Chosun University di Korea berbahasa Arab. Sangat fasih!
Even aku tak paham dia cakap apa.



:B

November 15, 2011

BARU LAWA!



Mediafire just released it's UI new look.
This is what we called modern!
:B

November 14, 2011

MEN IS COMPLICATED??

1.Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu jatuh cinta kepadanya.
Jika tidak, kamu akan dianggapnya sombong.

2. Jika kamu berpakaian cantik, dia fikir kamu sedang cuba untuk menggodanya.
Jika tidak, dia kata kamu kekampungan.

3. Jika kamu berdebat dengannya, dia kata kamu keras kepala.
Jika kamu berdiam diri, dia kata kamu tak ada IQ tinggi.

10 COOLEST ROOFTOP

ROOFTOP PLAYGROUND [DENMARK]



ROOFTOP POOL [SINGAPORE]

MASALAH PROBLEM

   Bumi mana tidak ditimpa hujan. Manusia mana tiada masalah. Masalah ialah penyelesaian.

Kenapa MASALAH=PENYELESAIAN??

Masalah bukan sebagai penghalang. Masalah bukan titik penentu untuk kita berhenti. Seringkali masalah jualah yang dapat menunjuk arah di sebalik kebutaan mata hati kita. Namun sebagai manusia hina, kita selalu saja mengeluh itu ini, penat la apa la, dan macam-macam lagi, sebab kita tak dapat 'figure out what the solution available'.

SO LONG





Hand out the window
Floatin' on air
Just a flip of the wrist
And I am wavin' you goodbye

Drive past the lifeguard stand
Where I sit around waiting for you to remember
As I drive

November 2, 2011

CONTOH WANITA MURAHAN

1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril.

2. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew'

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...